Parhaat NASCAR-tallit

Vuoden 2015 NASCAR Sprint Cup lähestyy, tarkoittaen sitä, että kuskit valmistautuvat elämänsä tilaisuuteen kirjoittaa nimensä Pohjois-Amerikan autourheilun historiaan Dale Earnhardtin, Jimmie Johsonin, David Pearsonin ja Richard Pettyn kaltaisten legendojen joukkoon. Sama pätee myös tallien väliseen kilpailuun. Mutta mitkä tallit ovat tämän hetken NASCAR-valtiaat?

Hendrick Motorsports

Hendrick Motorsports on NASCAR-lajin yksi ehdottomista kestosuosikeista. Eikä ihme, sillä tallin riveissä työskentelevät parhaiden kuskien lisäksi myös alan parhaat insinöörit ja tallityöntekijät. Kaksinkertainen mestari ja tallin ykköskuski Jimmie Johnson vienee tallin sen 12:een Sprint Cup -mestaruuteen tänäkin vuonna.

Team Penske

Team Penske haastaa tänä vuonna Hendrick Motorsports -tallin uuteen mestaruustaisteluun. Viime vuonna kuskit eivät yltäneet voittoon, mutta toisaalta sekä Joey Logano että Brad Keselowski aloittivat kisan molemmat viime vuonna eturivistä. Tallin nopeat autot ja tiimin testaamat uudet ”kikat” tulevat hengittämään Johnsonin niskaan.

Joe Gibbs Racing

Joe Gibbs Racing -talli lyö pöytään monen asiantuntijan mielestä NASCARin historian kovimmat kuskit. Carl Edwards ja Denny Hamlin saavat alleen myös täysin uuden auton, sillä viime vuoden Toyota Racing Development -auto ei yksinkertaisesti tuonut tarpeeksi vauhtia. Pidä siis silmällä Joe Gibbs Racingin kaaroja. Muiden kuskien ei kannata unohtaa katsoa välillä peiliin, mikäli Edwards ja Hamlin ovat lähettyvillä.

Stewart-Haas Racing

Älkäämme unohtako viime vuoden mestaria Stewart-Haas Racing -tallia. Tällä hetkellä ainoastaan he ovat Hendrick-tallin ja mestaruuden välissä. Kannattaa siis seurata tarkkaan, onnistuuko talli pilaamaan Johnsonin juhlat ja nostamaan pystin kauden päätteeksi jo toista kertaa peräkkäin.